Főoldal / Hírek / Hazai hírek, események / Jubileumi kongresszus Nyíregyházán

Hazai hírek, események

Jubileumi kongresszus Nyíregyházán

2013.05.14

„A SPORTTUDOMÁNY AZ EGÉSZSÉG ÉS A TELJESÍTMÉNY SZOLGÁLATÁBAN” címmel rendezik meg a X., jubileumi országos sporttudományi kongresszust Nyíregyházán.

A kongresszus főrendezője a Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT), társrendező házigazdája pedig a Nyíregyházi Főiskola, Természettudományi és Informatikai Kara, valamint a nyíregyházi Testnevelés és Sporttudományi Intézet.

A konferencián kiemelt figyelmet kap a Mozgásgyógyszer szekció, ahol az előzetes információk szerint, az alábbi előadások lesznek hallhatóak ebben a témában:

Egészséges szokások: élj velük és tanítsd azokat – Don Disney (The Cooper Institute, USA)

A mozgás az élet őrangyala – Apor Péter (Magyar Sporttudományi Társaság, Budapest)

Egészséget akarsz? Dolgoztasd izmaidat! – Bálint Géza (Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet, Budapest)

Már a bölcsőben is! A fizikai aktivitás szerepe a korai prevencióban – Martos Éva (Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet, Budapest)

A május 30. és június 1. között megrendezésre kerülő konferencia részletei az alábbi linken találhatók: http://www.sporttudomany.hu/
Kapcsolódó oldalak

Hírarchívum

Eseménynaptár

Támogatóink

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Magyar Olimpiai Bizottság
The Coca-Cola Foundation

Partnereink

Exercise is Medicine American College of Sports Medicine Magyar Sporttudományi Társaság Semmelweis Egyetem Semmelweis Egyetem – Testnevelési és Sporttudományi Kar OSEI – Országos Sportegészségügyi Intézet Szegedi Tudományegyetem Pécsi Tudományegyetem Nyugat-magyarországi Egyetem Magyar Edzők Társasága Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség
Főoldal | Elérhetőség | Adatvédelem | Impresszum
© 2013 mozgásgyógyszer.hu